Arkitekter

Den här sidan är till för dig, en arkitekt, designer eller föreskrivare. På den här sidan kan du hitta all information om alla tjänster som Derbigum har infört för att göra ditt dagliga arbete så enkelt som möjligt.

No Roof To Waste takpappsrullar Derbigum Sverige

Välj ett cirkulärt tätskikt

Genom att välja Derbigum NT till ditt nästa projekt så väljer du ett takpapp med en livslängd på 40 år jämfört med en traditionell takpapp vars livslängd är mellan 20-25 år.
Du väljer även en cirkulär produkt. Derbigum är ensamma på marknaden om att kunna återvinna sina tak. Vi är väldigt stolta över att kunna säga att Derbigum NT har lägst miljöpåverkan jämfört med all annan takpapp på marknaden. Som bonus får du ett tak med riktigt låga underhållskostnader. Bra va?

Produktinformation

Här hittar du information om våra produkter. Hur förvarar man våra produkter på bästa sätt? Hur är våra olika tätskikt uppbyggda? Svar på alla dina frågor finns i våra produktblad.

Tätskiksrullar-Derbigum Sverige
Takläggare på platt tak - Derbigum Sverige

Hitta en auktoriserad Derbigumtakläggare

Vi är inte bara marknadsledande när det gäller vårt miljöengagemang och våra produkters kvalitet. Att lägga ett perfekt tak kräver yrkeskunskap och erfarenhet. Vi har under dom senaste 40 åren byggt upp ett nätverk med auktoriserade och serviceinriktade takentreprenörer som ombesörjer läggningen av våra tätskikt enligt konstens alla lagar och regler .

Referenser

Inspireras av de olika byggprojekt som redan har genomförts med Derbigum som takbeläggning: vilka tekniska system och produkter som använts, vilka de största utmaningarna har varit och mycket mer.

Grönt tak på BaseCamp Lingsby Derbigum
Vitt tak - Villa Doimo - Derbigum Sverige

Utforska våra lösningar

Här hittar du mer allmän information om de olika funktionerna hos våra platta tak och de produkter som används för att åstadkomma ett högkvalitativt tak.

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar om Derbigums produkter och hur de används.

Vanliga frågor Derbigum

Hittar du inte svaret på din fråga?
Inga problem!

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

right-arrow-circular-button-outline Kontakta oss
Scroll to Top