Takterrasser

  • Utöka din boyta
  • Blandning av platt och grönt tak
  • Hög mekanisk hållfasthet
  • Bevisad livslängd på 40 år

Takterrass & balkonger

Gör taket eller balkongen vattentätt och öka ditt bostadsutrymme. Ät frukost eller lunch där uppe, läs i vilstolen eller umgås med vännerna. Det är till och med möjligt att placera en pool på takterrassen. Med tak från Derbigum finns oändligt många möjligheter, men få begränsningar. Se hur hotell Clarion Sign i Stockholm skapade sin takterrass.

För att kunna njuta av din balkong eller takterrass utan bekymmer och under lång tid krävs vattentätning av hög kvalitet. Det förhindrar att regnvatten tränger in, vilket kan leda till betongkorrosion, fula fuktfläckar, spruckna plattor, läckor och andra skador.
Allt detta kan undvikas med Derbigum SP FR eller Derbigum NT, som garanterar perfekt vattentäthet under många år – både vid renovering och nybyggnad. Det är dock viktigt att tänka på att belastningarna på en takterrass är tyngre än på ett vanligt tak.

Cirkulär takpapp med miljön i åtanke

Vill du bidra till en bättre miljö? Inga problem med Derbigum NT som är baserad på cirkulär ekonomi. Denna takpapp innehåller 25% material från återvinning av skäravfall, produktionsrester och rivningstak och garanterar dig samma egenskaper som Derbigum SP FR

Referenser

Våra kunder har skapat en lång rad spännande projekt genom åren. Välkommen att låta dig inspireras av andra byggnadsprojekt, där Derbigum SP FR-takpappen gör det lilla extra för helheten.

Var hittar jag en Derbigumentreprenör?

För offert eller förfrågan, vänligen kontakta en av våra auktoriserade takentreprenörer – de är specialister på våra produkter och ger dig bästa tänkbara service.

Kontakta oss

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna!

right-arrow-circular-button-outline Klicka här för att kontakta oss
Scroll to Top